BABEL LLAGOSTERA

Campus d'estiu 2014. Inscripcions obertes !!



"D’orient a occident" és un campus d'immersió en anglès dirigit als estudiants de primària on es pretén fomentar una comunicació fluïda en anglès i desenvolupar la creativitat dels alumnes a través de classes, tallers i jocs que els permetin potenciar l'idioma. 
Obrirem horitzons i ens endinsarem a la Xina per conèixer l'idioma i aspectes culturals mentre ens divertim.

Curs intensiu d'anglès de 30h de dilluns a divendres dirigit als alumnes de secundària.

Per consultes, podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a info@babellagostera.cat o bé trucant al telf. 696.246.537


* Per més informació podeu obrir el comentari d'aquesta entrada *

1 comentari:

  1. El campus D’ORIENT A OCCIDENT dirigit als alumnes de PRIMÀRIA, seran activitats realitzades a l’interior de l’escola però molt amenes !! No seran classes convencionals ja que combinarem jocs d’interior en anglès i xinès i tallers que giraran entorn al teatre, la música i la pintura. Totes les activitats aniran molt relacionades entre si ja que seguirem una història des del principi fins al final.

    La temàtica d’aquest campus tindrà com a personatge principal una nena xinesa de 10 anys, la Chün Chün que decideix viatjar per la Xina on coneixerà gent de cultures diferents, especialment l’anglesa, i aprendrà coses que abans desconeixia. Durant el seu viatge, la Chün Chün ens escriurà cartes en anglès sobre les seves vivències i experiències les quals treballarem en les classes a través dels tallers a nivell individual i/o en grup. També haurem de respondre les seves cartes en anglès, no volem que es senti sola durant la seva aventura...

    L’objectiu és treballar la creativitat i la confiança en la llengua anglesa dels nens i nenes a nivell oral i escrit així com també, aprendre i conèixer noves cultures, en aquest cas, la Xinesa.

    Totes les activitats que es facin durant el campus i el temps de descans per esmorzar seran íntegrament en anglès. Pel que fa al xinès, a mesura que els nens i nenes adquireixin vocabulari, aquest s’anirà introduint amb més força.

    Pel que fa al CURS INTENSIU D'ANGLÈS per als alumnes de SECUNDÀRIA seguirem la mateixa dinàmica que hem utilitzat durant el curs escolar però amb més jocs, tallers i activitats en grup. Treballarem la comprensió oral i escrita fent èmfasis a l’expressió oral. L’anglès serà l’ idioma vehicular del curs.

    Us hi esperem !!

    ResponElimina